Jak w temacie trzeba obudzić userów, bo z ogólnej liczby ponad 1300 aktywnych jest tylko około 400.
Pozostali z niewiadomych powodów nie uczestniczą w zyciu programu.
Potrzeba jest matką wynalazków, może dać dodatkową kase dla aktywnych userów w "konkursie klikaczy".
Ostatnio można zaobserwować zwiększanie liczby poziomów poleconych i samych procentów.
Może w ten sposób odciągnie się polskich userów od buxów, które mamia procentami, a później nie płacąc znikają.
Sa to tylko moje propozycje wszelkie zmiany zależą od admina Recian
witam, dziękuje sofi za propozycje. Już od dawna rozmyślałem nad wprowadzeniem Konkursu Klikacza. Czekam teraz na skrypt i na dniach wprowadzę owy konkurs.
Odnośnie zwiększenia poziomów polecania niestety nie mogę nic zrobić, gdyż wraz z ich wzrostem wzrosną ceny reklam.
Jeśli są jeszcze jakieś osoby, które mają jakieś ciekawe propozycje zapraszam do ich zgłaszania. Najciekawsze zostaną skromnie wynagrodzone.
ilu z was zarobilo tutaj cokolwiek?
popatrzcie na ilosc zarejestrowanych i ilosc wyplaconej kasy. przeciez to wychodzi kilka zl na łebka. a przy tym trzeba sie naklikac. nikt normalny nie zarobi na tym czegokolwiek. 1 klik 1/10 grosza? czego wy oczekujecie?
daliscie sie omamić systemowi, który nigdy nikomu kasy nie przyniósł. ile myslicie ze zarobicie w miesiacu? 5? 10zł? żenada.
gdyby "praca w internecie" była dochodowa tak jak to na stronach opisane, to nikt nie pracowałby w realu